PERSONAL TRAINING

Naast de reguliere behandelingen, op doorverwijzing van uw arts of geneesheer specialist, bieden wij ook personal training aan.

Wij bieden trainingsbegeleiding voor iedereen die graag professionele en medische ondersteuning wil bij het bereiken van zijn/haar doelen. Denk maar aan het verbeteren van algemene fitheid, conditietraining, blessurepreventie en stabilisatietraining, terug op uw oude niveau komen na een blessure, bepaalde sportieve doelstellingen voor wedstrijden of gewoon persoonlijke doelstellingen op sportief vlak.

In samenwerking met onze voedingscoach kunnen we ook een sport- en voedingsplan opstellen om uw gewicht wat meer onder controle te krijgen.

Wij bieden enkele pakketten aan welke meestal bestaan uit een intakegesprek en een screening om enkele zaken te bespreken en te testen zoals uw doelstellingen, voorgeschiedenis, blessuregevoeligheid,… Op basis van die gegevens wordt een persoonlijk oefenprogramma of trainingsschema opgesteld om de door uzelf vooropgestelde doelen op een realistische manier te bereiken.

‘Start To Core’
Groepssessies (5  of  6 personen)

  • In kleine groepjes opbouwen van basis buik- en rugspieroefeningen tot uitdagende core stability oefeningen. Het programma omvat  1 training per week onder begeleiding van 1 van onze therapeuten waarin een goede regelmatige basis wordt gelegd. En u heeft ook de mogelijkheid om nog 1 of meerdere keren per week zelfstandig te komen trainen in de praktijk.

Wij werken in blokken van 3 maanden.

Kostprijs: 150 euro

‘Individuele training’

Meer uitleg over de mogelijkheden vindt u bij tarieven of kan u steeds vragen via mail (helen@kinoptima.be) of in de praktijk.

 – TARIEVEN