PRAKTISCH

Afspraak maken
Onze praktijk is geopend van maandag tot vrijdag en behandelingen gebeuren uitsluitend op afspraak.
Die maakt u telefonisch op het nummer: 03/ 568 60 50.
Annulaties van gemaakte afspraken dienen 24u op voorhand te gebeuren, anders zijn wij genoodzaakt, conform de wetgeving, de gereserveerde tijd in rekening te brengen.

Eerste consultatie
We starten steeds met een vraaggesprek en een klinisch onderzoek om een zo volledig mogelijk beeld te krijgen van uw klachten. Op basis daarvan wordt een behandelplan op maat gemaakt.

Mee te brengen: identiteitskaart, klevertje van het ziekenfonds, doktersvoorschrift, eventuele resultaten van medische beeldvorming en eerdere onderzoeken en verslagen…

Gelieve het ook steeds te melden indien u al behandelingen hebt gehad bij een collega-kinesitherapeut. Dit is belangrijk voor de administratie en uw terugbetaling.

Betaling

Onze therapeuten zijn allemaal gedeconventioneerd. Het tarief voor een behandeling in de praktijk bedraagt 26 euro en voor een behandeling aan huis 28 euro.

Betalingen gebeuren met bancontact na een aantal sessies of aan het einde van een reeks. Bij betaling krijgt u het getuigschrift mee dat u kan binnenbrengen bij uw ziekenfonds voor de terugbetaling. Hoeveel u terugkrijgt van het ziekenfonds hangt af van uw sociaal statuut.

Wenst u nog meer info, vraag er dan gerust naar bij uw therapeut.

De tarieven voor sportmassage en trainingsbegeleiding zijn allen zonder tussenkomst van het ziekenfonds en vindt u hier terug: – TARIEVEN

Huisbezoeken
Huisbezoeken zijn mogelijk in Stabroek onder bepaalde voorwaarden. U kan thuis behandeld worden als  u zich niet kan verplaatsen. Van zodra u in staat bent zich te verplaatsen gebeuren de verdere behandelingen best in de praktijk, waar we beter uitgerust zijn om u zo goed mogelijk te revalideren.